Over mij

 

Ik ben Odette Radier Ik ben in 1998 afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht in de richting gezelschapsdieren.

Deze faculteit diergeneeskunde is de enige in Nederland en behoort tot de internationale top als het gaat om onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg.

Nadat ik 17 jaar werkzaam ben geweest als gezelschapsierenarts in de reguliere dieregneeskunde ben ik mij steeds meer gaan interesseren in alternatieve diergeneeskunde, en ben ik een opleiding gaan doen in veterinaire acupunctuur. Daar waar de reguliere, westerse diergeneeskunde bij veel aandoeningen niet veel meer kan doen, geeft de acupunctuur/traditionele chinese diergeneeskunde vaak een mooie aanvulling.

Curriculum vitae

 

Ik heb bijna 8 jaar gewerkt bij stichting Dierenopvang Rijnmond (dierenasiel, minimax).

Daarvoor heb ik in een drukke gezelschapsdierenpraktijk in Barendrecht gewerkt en daarvoor in Rotterdam.

 

Na mijn werk bij de dierenbescherming ben ik een opleiding gaan volgen voor Dry Needling bij paarden en honden.

 

Daarna ben ik begin 2016  gestart met mijn opleiding Veterinaire acupunctuur bij de Health-care acadamy Dit is een IVAS (international veterinary acupuncture society) gecertificeerde opleiding en is alleen toegankelijk voor dierenartsen. Ik heb deze opleiding met succes afgesloten met een examen.

In december 2016 heb ik de cursus Lecher antenne bij de Health-care acadamy  succes vol afgerond.

In oktober 2017 heb ik mijn Amerikaanse IVAS & SNVA certificate behaald ik ben nu gediplomeerd gecertificeerd acupuncturist van de IVAS(International Veterinary Acupuncture Society) en sta nu ook op de lijst van de SNVA(Samenwerkende Nederlandse Veterinaire Acupuncturisten)

 

Daarnaast heb ik tot juni 2019 bij de Silverlinde Breda gewerkt ik heb hier de titersessie verzorgd wegens de drukte op mijn eigen praktijk ben ik hier nu mee gestopt (Silverlinde - al 20 jaar het opleidingsinstituut voor Veterinaire Natuurgeneeskunde)

Verder ga ik nog regelmatig naar diverse nascholingen. 

Voor 2020 staan er nog diverse nascholingen op de agenda,en een cursus voor Chines food therapy en een cursus voor chinese kruiden. 

Vrije tijd

​

Ik heb 3 honden, 2 katten en 2 paarden. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel met mijn beesten bezig. Ik ga regelmatig paard rijden of doe grondwerk met mijn paarden.

Ook ga ik graag naar brocante markten, bij voorkeur in Frankrijk.

Koken is een grote hobby, evenals het opknappen van oude meubeltjes.


dierenartsdenbommel.nl   dierenarts-holistisch.nl   dierenartskomtaanhuis.nl    acupunctuur-voordieren.nl

© 2017 webdesigner by Milko Takes Den Bommel Goeree Overflakkee Achthuizen Dirksland Goedereede Herkingen Melissant Middelharnis Nieuwe-Tonge Ooltgensplaat Ouddorp Oude-Tonge Sommelsdijk Stad aan 't Haringvliet Stellendam Willemstad Heijningen Klundert

  • Google+ Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Ik werk op afspraak

Adres

09:00 - 19:30

Maandag - Vrijdag

 

Uitsluitend op afspraak

Graag afspraak maken

tijdens openingstijden

Na sluitingstijd en de

Za en Zo en op feestdagen

Verwijs ik door naar

Spoed en verwijskliniek Barendrecht 085-4877090

Drs Odette Radier dierenarts

holistisch dierenarts

Johan Frisolaan 52

3258 AJ Den Bommel

Mail: info@dierenartsdenbommel.nl

WhatsApp: 0681183711
Tel:  0681183711

Den Bommel

Goeree Overflakkee

holistisch,dierenarts,den bommel,dierenartsenpraktijk,goeree overflakkee,acupunctuur,dierenarts aan huis,dierenkliniek,dierenartsenpraktijkoudetonge,dierenkliniekgo,goededierenarts,dierenartspraktijk,dryneedling,  Achthuizen,Den Bommel,Dirksland,Goedereede,Herkingen,Melissant,Middelharnis,Nieuwe-Tonge,Ooltgensplaat,Ouddorp,Oude-Tonge,Sommelsdijk,Stad aan 't Haringvliet,Stellendam,Willemstad,Heijningen,klundert