top of page

De holistische geneeskunde


Holistische geneeskunde (of integratieve diergeneeskunde) is het onderzoek en de diagnose van een dier door het bestuderen van alle aspecten van het leven van het dier en met gebruikmaking van alle zintuigen van de behandelaar, in aanvulling op de combinatie van conventionele en alternatieve wegen van de behandeling. Wanneer een holistisch dierenarts een hond ziet, naast waardoor het een volledig lichamelijk onderzoek, hij / zij wil weten alles over de gedragingen, medische en dieet geschiedenis, en haar omgeving inclusief voeding, emotionele spanningen, en andere factoren.

Holistische geneeskunde dierenartsen zal een regeling voor het dier dat het meest geschikt is voor een kwaliteit, gezond leven. De technieken die gebruikt worden in de holistische geneeskunde zijn zacht, minimaal invasieve, en te integreren welzijn van de patiënt en stress te verminderen. Holistisch denken is gericht op liefde, empathie en respect, zowel voor de hond die lijden aan kanker en de eigenaar van de hond die lijdt, ook. De dierenarts zal gebruik maken van een of meer van de volgende:

- Acupunctuur – Gedrag modificatie – Kruidengeneeskunde – Homeopathie – Mega-voedingsstoffen – Augmentation therapie – therapie Nutritional – Chirurgie – Chiropractie dierenarts – Traditionele Chinese geneeskunde

Dit mengsel van heling kunsten en vaardigheden betekent dat in het hele beeld van de patiënt-het milieu, de ziekte patroon, de relatie van huisdier met eigenaar-en het ontwikkelen van een behandelprotocol met behulp van een breed scala aan therapieën voor het helen van de patiënt. De holistische geneeskunde is geïnteresseerd in de genetica, de voeding, familierelaties, hygiëne, en stress factoren.

Bij de behandeling van de hond kanker, holistische geneeskunde vragen het ‘waarom?’ Met behulp van een reeks van waarnemingen en het testen van de beoefenaar op zoek naar de ware wortel bron van de kanker. Het is op dit punt dat de meest succesvolle, minst invasieve, meest kostenefficiënte, en het minst schadelijke weg naar genezing is geselecteerd.

De holistische geneeskunde beoefenaar houdt zo veel therapieën als nodig is naar heelheid te brengen aan het dier. De behandeling kan inhouden chirurgie en medicamenteuze behandeling van conventionele technologie, samen met enkele van de hierboven genoemde alternatieve technieken voor een harmonisering van geheel vormen. Deze vorm van behandeling heeft grote waarde voor ernstige trauma’s en bepaalde infecties.

Zodra de symptomen zijn behandeld, de hond de behandeling van kanker is pas compleet als de onderliggende ziekte patronen zijn doorgestuurd naar een holistische balans. De hond kanker is slechts een deel van de hond die wordt behandeld

holistische geneeskunde concentreert zich op de hond en de eigenaar om een ​​gezonde levensstijl en balans voor hen beiden te bereiken. Is uw hond lijdt aan kanker? Ontdek wat u kunt doen om te helpen uw huisdier verzacht de pijn en ongemak met een effectieve hond de behandeling van kanker. Uw hond kan een betere gezondheid en verbetering van haar immuunsysteem


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page